Home / Doesburg-Regiobode / Beautiful Boy bij Filmhuis Doesburg

Beautiful Boy bij Filmhuis Doesburg

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont vrijdag 19 en woensdag 24 april de film Beautiful Boy. Dit meeslepende en ontroerende drama begint beide dagen vanaf 20.00 uur en is te zien in Het Arsenaal.

Beautiful Boy is de verfilming van het waargebeurde verhaal dat door vader en zoon David en Nic Sheff werd opgetekend in ieder een eigen boek. Het plot is gebaseerd op een combinatie van de herinneringen van de twee en verhaalt de onvoorwaardelijke liefde van een vader voor zijn zoon. Vader David, gezeten tegenover de verslavingsexpert, werpt het meteen op tafel in de proloog van de film: “Wat kan ik doen om zijn verslaafde tienerzoon te helpen?” Nic Sheff groeit op in een warm nest, heeft een gelukkige jeugd en een goede band met zijn ouders. Ondanks alle wind mee bekruipt hem in zijn tienerjaren een duisternis en begint hij zichzelf te verliezen. Hij zoekt houvast in de muziek, wiet en poëzie, maar dwaalt langzaam maar zeker af naar zwaardere middelen. Zijn vader ziet hoe zijn zoon wegzakt en doet er alles aan om hem te helpen.

www.filmhuis-doesburg.nl

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.