Home / Rheden-Regiobode / Baha’i over consultatie

Baha’i over consultatie

Baha’i over consultatie

DIEREN – De Baha’i gemeenschap Oost Nederland houdt zich maandag 8 april voor de tweede maal bezig met de vele aspecten van transformatie. Het thema van de avond is consultatie, ook wel beraadslaging. Uitgangspunt bij consultatie, zoals in het bahá’í-geloof omschreven, is het algemeen belang, niet het belang van een groep of van een individu.Van 20.00 tot 21.00 uur komen meditatieve teksten en muziek rondom dit thema aan de orde. Van 21.00 tot 22.00 uur wordt erover gesproken. De bijeenkomst vindt plaats aan de Zutphensestraatweg 19 in Dieren.

arnhem.bahai.nl

Lees ook

Stuur een engel met goed nieuws

DIEREN – In deze coronatijd hebben veel mensen behoefte aan goed nieuws. Daarom organiseert de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.