Home / Nieuws / Avondvierdaagse Rheden

Avondvierdaagse Rheden

RHEDEN – Het is weer bijna tijd voor de Rhedense Avondvierdaagse. Die vindt dit jaar plaats van maandag 20 tot en met donderdag 23 mei. Zoals altijd kunnen er drie routes gelopen worden: 5 kilometer, 10 kilometer en voor de kleintjes, senioren en mindervaliden een tweedaagse kortere route van 2,5 kilometer.

De 5 en 10 kilometer routes starten vanaf het terrein van s.c. Rheden aan de IJsselsingel om respectievelijk 18.45 en 18.30 uur. De 2,5 kilometer wordt op dinsdag en donderdag gelopen vanaf Rhederhof aan de Worth Rhedenseweg en start om 18.30 uur. Voorinschrijven kan tussen 3 april en 13 mei via de website, bij de Hubo aan de Groenestraat (uitsluitend contant betalen) en aan de Pinksterbloemstraat 32. De kosten bedragen 6 euro voor de 5 en 10 kilometer (zonder medaille: 4 euro) of 3 euro voor de 2,5 kilometer. Gelrepashouders krijgen op vertoon van hun pas en legitimatiebewijs bij inschrijving aan de Pinksterbloemstraat 32 een flinke korting. Zij betalen slechts 2 euro voor de lange routes of 1 euro voor de korte. Wie de voorinschrijving mist kan zich nog tot op de eerste wandeldag inschrijven voor 7,50 euro (lange routes) of 3 euro (korte route).

www.avondvierdaagserheden.nl

Lees ook

Nieuwe tenue voor Oeken 3

BRUMMEN – Het nieuwe vv Oeken 3 team heeft op een trainingsochtend van sponsor De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.