Home / Brummen-Regiobode / ALV Kracht & Vlugheid Eerbeek

ALV Kracht & Vlugheid Eerbeek

ALV Kracht & Vlugheid Eerbeek

EERBEEK – Gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid in Eerbeek komt donderdag 18 april bijeen voor de algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering worden het jaarverslag en de jaarrekening van 2018 voorgelegd en wordt een nieuwe kascommissie aangesteld. De penningmeester zal een voorstel doen voor het verhogen van de contributie. Belangrijk onderdeel van de vergadering is het aftreden en aanstellen van bestuursleden. “Graag nodigen wij onze leden uit om aanwezig te zijn bij de algemene ledenvergadering om samen naar de toekomst van Kracht & Vlugheid te kijken”, aldus het bestuur. De vergadering wordt gehouden in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek en begint om 20.00 uur.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.