Home / Brummen-Regiobode / ALV en lezing over Veenhuizen

ALV en lezing over Veenhuizen

ALV en lezing over Veenhuizen

EERBEEK – Vereniging Ouderenbelang Eerbeek houdt op vrijdag 12 april weer de maandelijkse ‘gezellige middag’. Het samenzijn wordt begonnen met de Algemene Ledenvergadering. Aansluitend komt de heer J. de Maar vertellen over de strafinrichting Veenhuizen ‘vroeger en nu’. De bijeenkomst wordt afgesloten met een paar rondes bingo. De aanvang is om 14.00 uur in de zaal van het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. De inloop is vanaf 13.30 uur. De entree voor deze middag bedraagt 3,50 euro per persoon.

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.