Home / Brummen-Regiobode / Afscheid pastor Leisink

Afscheid pastor Leisink

DREMPT – Pastor Jan Leisink neemt afscheid als voorganger binnen de parochie HH. Twaalf Apostelen, nadat hij zich meer dan 15 jaar als emeritus-voorganger in Drempt inzette. Pastor Leisink is in deze jaren vaak voorgegaan in vieringen binnen alle locaties van de parochie. Tijdens de Eucharistieviering op zondag 28 april is er voor alle parochianen gelegenheid om stil te staan bij zijn afscheid, om 10.00 uur in de Willibrordkerk in Drempt. Na de viering is er gelegenheid om pastor Leisink persoonlijk te ontmoeten.

Lees ook

Informatie Punt Digitale Overheid in bibliotheken Eerbeek en Brummen

BRUMMEN / EERBEEK – Inwoners van de gemeente Brummen kunnen met al hun vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.