Home / Brummen-Regiobode / Adventure Kamp van RKJK

Adventure Kamp van RKJK

Adventure Kamp van RKJK

BRUMMEN – Het Rooms Katholiek Jongeren Kontakt (RKJK) gaat tijdens het Pinksterweekend van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni weer op kamp. Donderdag 11 april wordt daarom vast een informatieavond gehouden. Kinderen en hun ouders kunnen de sfeer komen proeven, kennismaken met het kamp, Ed Venture ontmoeten en alvast wat echte kampspelletjes spelen. De vrijwilligers die meegaan als leiding beantwoorden alle vragen. De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur en vindt plaats in het Klupgebouw aan de Tuinstraat 63. Inschrijven is al mogelijk via de website van het RKJK.

www.rkjkkamp.nl

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.