Home / Brummen-Regiobode / Actie tegen hondenpoep op schoolplein

Actie tegen hondenpoep op schoolplein

EERBEEK – De leerlingen van de C. van Leeuwenschool in Eerbeek zijn in actie gekomen tegen hondenpoep. Ze hebben een ontwerpwedstrijd gehouden.

Alle groepen mochten een bordje tegen hondenpoep maken. Het winnende ontwerp komt bij alle ingangen van het schoolplein. Afgelopen zomer heeft de C. van Leeuwenschool haar intrek genomen in het nieuwe scholencluster aan de H.A. Lorentzstraat en daarmee beschikt de school over een prachtig nieuw schoolgebouw. Er is echter één grote ergernis voor iedereen: hondenpoep op het schoolplein. Rond de school, maar ook op het plein, worden honden uitgelaten en dat betekent helaas dat spelende kinderen soms met hondenpoep aan hun schoenen of kleren lopen. Iedereen vindt dit natuurlijk erg vies en deze overlast moet nu maar eens afgelopen zijn, zo vinden de kinderen. De leerlingenraad bedacht de ontwerpwedstrijd. “Hopelijk hebben deze bordjes het gewenste effect en is de school binnenkort van het probleem verlost”, aldus de school.

Lees ook

Nieuwe tenue voor Oeken 3

BRUMMEN – Het nieuwe vv Oeken 3 team heeft op een trainingsochtend van sponsor De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.