Home / Doesburg-Regiobode / Aanmelding jeugdlintje

Aanmelding jeugdlintje

Aanmelding jeugdlintje

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst wil jongeren die iets bijzonders doen in Bronckhorst graag in het zonnetje zetten door hen een jeugdlintje uit te reiken. Een jongere of kind tot 18 jaar die dit verdient kan nu aangemeld worden via www.bronckhorst.nl/jeugdlintje. Op 29 mei, voorafgaand aan de internationale Dag van het Kind op 1 juni, reikt burgemeester Marianne Besselink deze eervolle onderscheiding uit. Een jury die bestaat uit burgemeester Marianne Besselink, wethouder jeugd Evert Blaauw en Gijs Jolink uit Hummelo (organisator Zwarte Cross en Manana Manana) beslist wie in aanmerking komt voor het jeugdlintje. Daarbij wordt ook rekening gehouden met leeftijd en hoe lang de inzet voor de buurt, vereniging of het goede doel heeft geduurd. Verder telt de bijzonderheid en uitstraling van de actie of activiteit mee. Er worden maximaal drie lintjes uitgereikt.

Lees ook

Doesburg geniet van zonnige Kadedagen

DOESBURG – Na lange tijd zonder evenementen werden zaterdag 18 en zondag 19 september de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.