Home / Doesburg-Regiobode / Zwerfvuil opruimen in Giesbeek

Zwerfvuil opruimen in Giesbeek

GIESBEEK – Op 23 maart is het Landelijke Zwerfvuildag. Ook in Giesbeek komen vrijwilligers in actie om het dorp schoon te maken. HSV Ons Genoegen Giesbeek roept vrijwilligers op om mee te komen helpen om met elkaar zoveel mogelijk wijken en buurten in de gemeente schoon te maken. Om 8.30 uur wordt er verzameld bij het clubgebouw van HSV Ons Genoegen. De gemeente zal materiaal beschikbaar stellen en aan het eind van de actie het ingezamelde zwerfvuil komen ophalen. De zwerfvuilactie duurt tot ongeveer 12.00 uur. Belangstellenden die willen deelnemen aan deze zwerfvuilactie kunnen zich aanmelden via tel. 0313-631498 of 026-3646545.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.