Home / Alle-Regiobode / Zorgbanenmarkt Apeldoorn

Zorgbanenmarkt Apeldoorn

APELDOORN – Donderdag 14 maart houdt Zorgplatform Apeldoorn een zorgbanenmarkt voor iedereen die meer wil weten over werken in de zorg. Elf zorginstellingen uit Apeldoorn en omgeving presenteren zich die dag van 11.00 tot 16.00 uur in Omnisport. De markt is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan en wil kennismaken met de zorg, gediplomeerden, leerlingen, zij-instromers, herintreders, stagiaires en vrijwilligers.

In de zorg zijn veel mensen nodig. Volgens de Apeldoornse instellingen weten mensen vaak niet welke mogelijkheden de zorg biedt. Op de zorgbanenmarkt kan iedereen zijn of haar kansen in de zorg ontdekken. In elke stand krijgen bezoekers informatie over functies, opleidingen en carrièrekansen in de zorg.
Deelnemende zorgorganisaties: ’s Heeren Loo, Riwis Zorg & Welzijn, Gelre Ziekenhuizen, Zorggroep Apeldoorn e.o., Stimenz, Vérian, De Passerel, Klein Geluk, Atlant, Hoogzorg en Talma Borgh. Ook Aventus en het Contactpunt Zorg & Welzijn Stedenvierhoek sluiten aan.

De zorgbanenmarkt is op donderdag 14 maart van 11 tot 16 uur in Omnisport Apeldoorn.

www.apeldoornzorgtvoorwelzijn.nl

Lees ook

Foi, Foi: Verzoapen fietse

In de vakantietied gebeurt d’r altied van alles. Ieder joar heur ik weer verhalen. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.