Home / Doesburg-Regiobode / Zonnemiddag in Doesburg

Zonnemiddag in Doesburg

ANGERLO – Afgelopen zaterdag hebben weer om en nabij honderd gasten van de Zonnebloem kunnen genieten van een zonnemiddag in de Meent in Angerlo. De bussen van Plusbus Doesburg waren ingezet en daarnaast reden familie en of vrienden de gasten naar Angerlo en na afloop weer huiswaarts.
De gasten genoten bij aankomst van een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje. Later op de middag kon men genieten van een glaasje advocaat met slagroom (de favoriet) of een ander drankje. Deze middag trad Cabaret Sjapoo op, het thema was Wat een hoed met je doet. De uit achttien leden bestaande groep heeft de gasten een geweldige middag bezorgd. Met sketches, voordrachten en bekende liedjes die mochten worden meegezongen, passeerde er een breed scala aan onderwerpen de revue. De spelers hadden prachtige, symbolische hoeden op. De voorstelling was vrolijk en lichtvoetig, maar er zat een diepere laag onder die tot nadenken stemde. Het bestuur en vrijwilligers kijken terug op een geslaagde middag.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.