Home / Brummen-Regiobode / Zonnebloem zoekt vrijwilligers

Zonnebloem zoekt vrijwilligers

BRUMMEN – De Zonnebloem, afdeling Brummen, is een zeer actieve vrijwilligersclub die mensen met een fysieke beperking door middel van uitjes en bezoekjes uit het sociale isolement probeert te houden. Door de vergrijzing doen steeds meer mensen beroep op de vrijwilligers. Door de toenemende vraag is er een wachtlijst ontstaan voor nieuwe gasten. De organisatie is dan ook nog op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen. Geïnteresseerden kunnen zich melden via onderstaande gegevens.

Rik van Tongeren, tel.0620398515

rikvantongeren@gmail.com

Lees ook

Brummense raad vergadert

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen vergadert donderdag 16 september. Er wordt gesproken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.