Home / Brummen-Regiobode / Zonnebloem bezoekt Cactusoase

Zonnebloem bezoekt Cactusoase

BRUMMEN – Onlangs heeft de Zonnebloem afdeling Brummen een bezoek gebracht aan de Cactusoase in Ruurlo. De groep werd verwelkomd door Annie Cactus zelf. Na eerst een lekker kopje koffie of thee met een eigengemaakte koffiekoek te hebben genuttigd, kon de ontdekkingstocht in deze plantenoase beginnen. Dat er zoveel cactussen van over de gehele wereld bijeen stonden deed de gasten versteld staan. Er werd volop genoten. Na afloop kregen de gasten als attentie een kleine cactus cadeau.

Lees ook

Doesburg geniet van zonnige Kadedagen

DOESBURG – Na lange tijd zonder evenementen werden zaterdag 18 en zondag 19 september de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.