Home / Brummen-Regiobode / Zingen en gedenken in potstal

Zingen en gedenken in potstal

LOENEN – Dominee Marcel Oostenbrink en pastor Ivan Kantoci hadden zondag 23 maart op de Groote Modderkolk in Loenen niet alleen kerkgangers tot hun gehoor, maar ook dieren. De oecumenische kerkdienst werd gehouden tussen de koeien en trok veel belangstellenden. Ruim tweehonderd mensen en zestig koeien en stieren waren present bij de dienst die Zaaien om te oogsten als thema kreeg. Hans Aantjes begeleidde de liederen op de piano en er werd gezongen door een koor van cliënten van zorgboerderij Verdandi. De collecte was voor de aanleg van een pad voor rolstoelers in natuurgebied Voorstonden.

Foto: Gerrit van de Pol

Lees ook

Poging tot inbraak bij Primera

BRUMMEN – Op dinsdag 1 december rond 00.15 uur is er geprobeerd in te breken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.