Home / Brummen-Regiobode / Workshops op de Mollenhof

Workshops op de Mollenhof

OEKEN – Op ontmoetingslocatie de Mollenhof in Oeken worden de komende tijd weer verschillende workshops aangeboden. Vrijdag 8 maart worden er vogelhuisjes gemaakt in de nieuwe tuinkamer. Er kunnen maximaal vijf mensen meedoen, dus tijdig aanmelden is gewenst. De kosten bedragen 5 euro per huisje. Vrijdag 15 maart staat van 10.00 tot 16.00 uur in het teken van NLDoet. Er zijn gelukkig al genoeg vrijwilligers die dan komen helpen op het erf. Wel worden nog ervaren mensen gezocht die de fruitbomen kunnen snoeien. Vrijdag 22 maart wordt er een viltworkshop aangeboden met als thema Lente. Vrijdag 29 maart is het weer vrij intuïtief schilderen. Elke workshop duurt van 10.00 tot 12.00 uur en deelname kost 5 euro. Aanmelden kan via info@mollenhof.org of tel. 06 – 26586880. De Mollenhof is te vinden aan de Kleine Vosstraat 7 in Oeken.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.