Home / Rheden-Regiobode / Workshop Requiem van Fauré

Workshop Requiem van Fauré

VELP – Panta Rhei Vocaal geeft op zaterdag 6 april een workshop waarin het Requiem van Fauré centraal staat. Panta Rhei Vocaal is een groep van 16 zangers die onder leiding van Frank Litjens zingt bij uitvaarten en herdenkingen, maar de groep geeft ook concerten en workshops. Een van deze workshops gaat dus over het Requiem van Fauré. De workshop is bedoeld voor vrouwen met koorervaring. De muziek wordt van tevoren digitaal aangeleverd zodat iedereen zich thuis kan voorbereiden. Alles vindt plaats in het NPB gebouw aan de Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. De workshop start om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Om 15.30 uur is er een kleine presentatie, waar bezoekers kosteloos kunnen komen luisteren. De kosten voor de workshop bedragen 27,50 euro. Opgeven kan via www.pantarheivocaal.nl/agenda.

Foto: Eelco van Wieringen

Lees ook

Gemeenteraad akkoord met garantstelling voor zonnepark De Bocht

DIEREN – De gemeente Rheden gaat garant staan voor een deel van de lening die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.