Home / Rheden-Regiobode / Workshop hoofd- en nekmassage

Workshop hoofd- en nekmassage

ELLECOM – Massagedocent Ishwari van den Berg geeft zaterdag 23 maart een workshop Ayurvedische hoofd-, nek- en schoudermassage in Ellecom. Door stress of een verkeerde houding wordt in deze gebieden vaak spanning vastgehouden. Deze dag leert men een zachte en effectieve massagemethode, die afkomstig is uit Ayurveda, de Indiase gezondheidsleer. Door de Indian head massage zal men rust, ruimte en een diepe ontspanning gaan ervaren, aldus de organisatie. De workshop wordt gegeven in Ananda Yoga Centrum aan de Friedhof 7 in Ellecom, van 9.30u tot 16.00 uur.

Tel. 0313-414893

anandayogacentrum.nl

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.