Home / Brummen-Regiobode / Workshop grenzen stellen

Workshop grenzen stellen

EERBEEK – Wat als het je als mantelzorger of vrijwilliger eens allemaal teveel wordt? Grenzen leren stellen is het antwoord. Maar hoe dan? Leonie Olthof-Verkerk heeft ervaring als mantelzorger en vrijwilliger en runt Coachpraktijk Leonie. Zij geeft dinsdag 26 een workshop Grenzen Stellen in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. De workshop is gratis en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Opgave via vrijwilligerscentrale@welzijnbrummen.nl.

Lees ook

Geen dictee wel quizzen

BRUMMEN – Het op vrijdag 27 november geplande Groot Brummens Dictee kan helaas geen doorgang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.