Home / Brummen-Regiobode / Workshop fotoboeken maken

Workshop fotoboeken maken

Workshop fotoboeken maken

EERBEEK – Op woensdagen 3, 10 en 17 april verzorgt Seniorweb in de bibliotheek in Eerbeek een cursus fotoboeken maken. In deze praktische workshop wordt de basis aangeleerd voor het maken van een fotoboek en een begin gemaakt met een eigen boek, met behulp van de software van Kruidvat. Er wordt aandacht besteed aan het plaatsen van foto’s, maar ook aan de opmaak en er worden schrijftips gegeven. Deelnemers worden verzocht hun eigen laptop en USB-stick met foto’s mee te nemen. De cursus is geschikt voor Windows 7, 8 en 10. De cursusdagen duren van 09.30 tot 11.30 uur. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.