Home / Brummen-Regiobode / Workshop Afrikaans trommelen

Workshop Afrikaans trommelen

BEEKBERGEN – Coen van Vollenhoven van Ritme op Maat in Beekbergen is op reis geweest naar Senegal. Dit bezoek aan hét land van de djembé-muziek heeft hem geïnspireerd. “Met hernieuwde energie wil ik nu graag mijn ervaringen delen met andere geïnteresseerden in de percussiemuziek”, zegt hij. Daarom houdt Coen dinsdag 12 maart een gratis proefles Afrikaans trommelen op de djembé. Dit doet hij van 19.30 tot 21.30 uur in de Boerderij in Beekbergen. De workshop is bedoeld voor volwassenen. Aanmelden kan bij Coen via tel. 06 – 51302579 of www.trommel-workshops.nl.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.