Home / Brummen-Regiobode / Wintertrial voor het goede doel

Wintertrial voor het goede doel

BRUMMEN – Op zondag 17 maart houdt Rotary Brummen Engelenburg een Winterrally. Rotary Brummen Engelenburg organiseerde al eerder rally’s, maar dan in de zomer. Hans van Reen, voorzitter, vertelt: “We kregen veel positieve reacties op de vorige edities. Toch vonden we het tijd om wat anders te doen. Dit keer ligt de aandacht meer op een avontuurlijke route voor iedereen plus wat extra uitdagingen voor 4×4 rijders. Zij kunnen namelijk meedoen met een extra ‘special stage’ die door Lars ten Harkel uitgezet is. Bob en zijn zoon Lars ten Harkel reden verschillende keren mee met de legendarische Dakarrally. Als iemand weet hoe je een zandhoop moet bedwingen zijn zij het!” Op zondag 17 maart starten de deelnemers in de ochtend vanaf de Bronckhorst Hoeve in Brummen. Via harde en diverse onverharde wegen gaat de tocht door het afwisselende landschap in de regio. De route wordt uitgezet op basis van het bol-pijlsysteem waarvoor de deelnemers een routeboek meekrijgen. Deze route is geschikt voor alle type auto’s, echter de deelnemers moeten rekening houden met winterse omstandigheden op de onverharde wegen. Halverwege de trip, op de pauzelocatie, is een extra special stage voor 4×4 deelnemers. Voor de overige deelnemers is dit leuk om naar te kijken en voor de 4×4 deelnemers een extra uitdaging om aan mee te doen. Het Riwald Dakar Team zal met een rallytruck demonstraties geven, en Bob en Lars ten Harkel zullen de 4×4 deelnemers aanwijzingen geven en uiteraard zelf ook demonstraties geven.
De goede doelen waarvoor Rotary Club Brummen Engelenburg de wintertrial organiseert en geld ophaalt zijn de Cliniclowns en TOPfonds.
Meer informatie en inschrijven kan via de website. Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

www.wintertrialrcbe.nl

info@wintertrialrcbe.nl

Lees ook

Geen dictee wel quizzen

BRUMMEN – Het op vrijdag 27 november geplande Groot Brummens Dictee kan helaas geen doorgang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.