Home / Brummen-Regiobode / Winterkamperen op jubilerend Hallse Hull

Winterkamperen op jubilerend Hallse Hull

HALL – Het NOS Journaal toonde onlangs een item over een nieuwe trend: winterkamperen. Dat het ook in de winter prima toeven is in een tentje, kampeerbusje of caravan, was eind februari wel te zien op Nivon-kampeerterrein Het Halse Hull in Hall.

Als één van de weinige kampeerterreinen in Nederland is het mogelijk om hier het gehele jaar door te kamperen. Meer dan vijftig wandelaars, fietsers en kampeerbusjes maakten hier optimaal gebruik van. Overdag genoten zij van de zon, ‘s avonds konden zij zich bij één de vuurplaatsen warmen aan het vuur. “Prachtig om te zien hoeveel mensen hier genoten van de eenvoud, de mogelijk wat lichte ontberingen en de natuur.”

Natuurkampeerterrein Het Hallse Hull viert dit jaar het 60-jarig bestaan. In 1959 werden de eerste kampeerders ontvangen op de weide van boer Jan Lebbink. Nu, in 2019, is er ruimte op meer dan 100 kampeerplaatsen. Op zaterdag 19 oktober 2019 wordt dit jubileum groots gevierd.

Meer informatie over het (winter)kamperen op Het Halse Hull is te vinden op www.nivon.nl of op de website www.natuurkampeerterreinen.nl. Zoek op beide sites even naar de mogelijkheden in Hall.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.