Home / Nieuws / Wethouder Klomberg zet tanden in eetbare koffiekop

Wethouder Klomberg zet tanden in eetbare koffiekop

DIEREN – Onlangs heeft wethouder Dorus Klomberg, dorpswethouder van Dieren, bij hockeyclub MHC Dieren zijn koffiekop opgegeten. De Dierense hockeyclub test momenteel eetbare koffiebekers, een initiatief om het gebruik van plastic te verminderen. Gemeente Rheden steunt dit initiatief en de wethouder kwam zelf ook graag proeven. De reacties op de test met de eetbare koppen zijn positief. De koffie blijft volgens de testers, goed op temperatuur, verliest zijn smaak niet en de kop is lekker. De wethouder vond het een aansprekend en praktisch initiatief. Absoluut iets dat ook interessant kan zijn voor andere verenigingen in de buurt. De eetbare koffiekop die wordt getest is de Cupffee, gemaakt van natuurlijk granen. De koppen houden koffie 40 minuten op een temperatuur van 85 graden celcius. Is de koffie op, dan kunnen de tanden in de beker worden gezet.

Lees ook

Doesburg geniet van zonnige Kadedagen

DOESBURG – Na lange tijd zonder evenementen werden zaterdag 18 en zondag 19 september de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.