Home / Rheden-Regiobode / Werken met de digitale overheid

Werken met de digitale overheid

Werken met de digitale overheid

VELP – De overheid doet steeds meer via internet en moedigt burgers aan om hier gebruik van te maken via hun DigiD. Het gebruiken van deze persoonlijke, digitale sleutel van de overheid is echter voor veel mensen een probleem. Daarom biedt de Bibliotheek Velp vanaf woensdagochtend 17 april een vierdelige, gratis cursus Digisterker aan om te leren werken met de elektronische overheid. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur, waarin onder meer het aanvragen en gebruiken van een DigiD, informatie zoeken en vinden en het inloggen op overheidswebsites van bijvoorbeeld de gemeente, het pensioenfonds, het UWV en de Belastingdienst aan bod komen. De bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 12.00 uur op de woensdagen 17 en 24 april en 1 en 15 mei. Aanmelden kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/digisterker en bij Alberdine Tesink, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom, tel. 06 – 10239493.

Lees ook

Onderzoek naar kansen Velpse weekmarkt

VELP – Al sinds jaar en dag vindt de weekmarkt van Velp plaats op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.