Home / Brummen-Regiobode / Werk zoeken

Werk zoeken

BRUMMEN – Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan kan donderdag 7 maart terecht bij de Walk&Talk, een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in de bibliotheek in Brummen. Werkzoekenden kunnen hier ervaringen uitwisselen. Op 7 maart is Anne-Marie Oosterwijk gastspreker. Ze zal vertellen over haar werk en ervaringen als manager in de gezondheidszorg en in de re-integratiewereld en hoe ze vaak aan de andere kant van de sollicitatietafel zat. Thema’s die daarbij aan bod komen zijn: ‘Hulp nodig, hulp vragen, hulp ontvangen’ en ‘Moeten, willen, kunnen en doen’. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. De bijeenkomst begint om 09.30 uur en duurt tot ca 11.30 uur.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.