Home / Brummen-Regiobode / Wandeling naar Fliegerhorst

Wandeling naar Fliegerhorst

HOENDERLOO – In het zuidelijke deel van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, het deel dat grenst aan het vliegveld Deelen, zijn veel overblijfselen te vinden van de Tweede Wereldoorlog, waaronder het militaire vliegveld Fliegerhorst. Zondag 10 maart wordt een wandeling gemaakt naar dit onbekende deel van het Park. Deelnemers bezoeken het gebied rondom het vliegveld, dat normaal niet voor publiek toegankelijk is. Onderweg wordt vooral gekeken naar een aantal herkenbare overblijfselen van het vliegveld. De excursie gaat deels door moeilijk begaanbaar gebied en duurt ongeveer 2,5 uur. De start is om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats Kemperbergweg, ter hoogte van het Zinkgat. Reserveren is verplicht en kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.