Home / Rheden-Regiobode / Wandelen voor Diabetes Challenge

Wandelen voor Diabetes Challenge

VELP – Het Gezondheidscentrum Velp doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2019. Op zaterdag 16 april wordt er gestart met wekelijkse wandelingen. Deze wandelingen zijn niet alleen bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is goed voor iedereen, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Er wordt rekening gehouden met ieders niveau. In september wordt er met alle deelnemers uit Nederland de finale gelopen tijdens het Diabetes Challenge Festival. De wandelmomenten worden bij voldoende aanmeldingen gepland op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur en woensdag van 18.30 tot 19.30 uur. Om meer informatie over de challenge te geven, wordt er een informatiebijeenkomst gehouden. Deze vindt plaats op dinsdag 2 april om 16.00 uur in het Gezondheidscentrum in Velp. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via info@eenplus.nl.

www.nationalediabeteschallenge.nl/huisartsenvelp

Lees ook

Grip op je digitale leven

DIEREN – In Biblioteek Dieren start donderdag 30 september de cursus Grip op je digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.