Home / Rheden-Regiobode / Wandelen met de Nachtwachter

Wandelen met de Nachtwachter

RHEDEN – Op zaterdag 16 maart kunnen kinderen van 19.30 tot 21.30 uur meelopen met de Nachtwachter door Nationaal Park Veluwezoom. Tijdens deze wandeling ontdekken zij samen de geheimen van de nacht. De kosten voor deelname bedragen (voor kinderen en begeleider) 5 euro voor leden en kinderen van OERRR en 8 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten. De tocht is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Er is een begeleider per kind toegestaan. Zaklampen zijn tijdens de tocht uit den boze. Deze activiteit is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn, vanwege de in het donker te belopen oneffen paden. De start is bij het Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

Lees ook

Leerlingen van het Titus Brandsma maken het verschil

VELP -“Zo spannend dat wij ons ondernemersplan gaan presenteren aan Day for Change. Ik ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.