Home / Doesburg-Regiobode / Walk en Talk in de bibliotheek

Walk en Talk in de bibliotheek

DOESBURG – Mensen die meer willen weten over hoe zij zich kunnen voorbereiden op een netwerk- of sollicitatiegesprek kunnen op donderdag 21 maart terecht in de bibliotheek van Doesburg. Mariët Ruesink geeft die dag een Walk en Talk voor werkzoekenden. Mariët is jarenlang personeelsadviseur geweest en heeft veel kennis en ervaring op het gebied van HR en alles rondom het sollicitatieproces. De bijeenkomst vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Om 9.45 uur staat er koffie en thee klaar. Gratis aanmelden kan via de website www.biebnieuws.nl.

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.