Home / Brummen-Regiobode / Vrouwenkoor Phoenix zingt bij KBO in Zutphen

Vrouwenkoor Phoenix zingt bij KBO in Zutphen

ZUTPHEN – Vrouwenkoor Phoenix verzorgde op 5 maart een optreden op het feest van de Katholieke Ouderen Bond te Zutphen, onder leiding van dirigent Klaas van der Hoeven en met aan de piano Tatiana Laryna. In een goed gevulde zaal van huize Elizabeth opende het koor met haar bekende lijflied Viva Tutte le Vezzose. Dat sloeg gelijk al goed aan bij het publiek. Verder bestond op het programma uit het wat lichtere repertoire van Phoenix, waaronder de twee vrolijke nummers uit Sister Act; Hail Holy Queen en I Will Follow Him. Een aantal leden was voor de gelegenheid zelfs verkleed in nonnenkleding, tot groot plezier van het publiek. Vervolgens zong het koor de Engelse nummers Down by the Sally Gardens, Don’t Sit Under the Appletree, Polly Wolly Doodle en twee Jiddische liederen Hatikva en Al Tashlicheni. Tussentijds zong het koor samen met het publiek nog een paar liedjes, zoals Twee Motten van Dorus en Naar de Speeltuin. Aan het eind van het concert zong Phoenix met volle overgave I Feel the Spirit. Al met al was het een geslaagde middag voor koor en publiek.

Lees ook

Zorgverleners in gemeente Rheden slaan handen ineen met Oncologie Netwerk

RHEDEN – Veel mensen met een chronische ziekte durven in coronatijd niet naar een fysiotherapeut …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.