Home / Rheden-Regiobode / Vrouwengroep Internationaal in Dieren

Vrouwengroep Internationaal in Dieren

Vrouwengroep Internationaal in Dieren

DIEREN – Op donderdag 28 maart komt de internationale vrouwengroep Dieren weer bijeen. Onder begeleiding van Marianne ontmoeten vrouwen uit verschillende culturen elkaar om 13.15 uur in het Duynhuis in Dieren. Het programma duurt tot 14.45 uur. Het thema van deze bijeenkomst is ontspullen. Wat bewaar je wel, wat bewaar je niet, er worden opruimtips gedeeld. Ook wordt er gesproken over voedsel weggooien en bewaren. Deelnemers wordt gevraagd om een voorwerp mee te nemen dat ze juist niet weg willen gooien.

dvlieshout@radaruitvoering.nl

Lees ook

Cursus over tapisserie van Bayeux

ROZENDAAL – Wie meer wil weten over het wandkleed van Bayeux, kan hierover een korte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.