Home / Brummen-Regiobode / Vrouwen van Nu over diabetes

Vrouwen van Nu over diabetes

EERBEEK – De afdelingsavond van de Vrouwen van Nu Eerbeek / Hall op maandag 25 maart staat in het teken van diabetes. Remedica verzorgt een presentatie over suikerziekte, de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Meer dan 200.000 mensen hebben hier last van, soms zelfs zonder het te weten. Tijdens deze avond wordt uitgelegd wat diabetes is, wat de oorzaken zijn, hoe behandeling eruit ziet en wat je zelf kunt doen om de ziekte te voorkomen. De bijeenkomst wordt gehouden in de Korenmolen in Eerbeek en begint om 19.30 uur. De entree bedraagt 5 euro voor niet-leden.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.