Home / Brummen-Regiobode / Vrijwilligersavond Vrienden Loenense bossen

Vrijwilligersavond Vrienden Loenense bossen

LOENEN – Het bestuur van de stichting Vrienden van de Loenense bossen houdt op dinsdag 12 maart een vrijwilligersavond in restaurant ‘t Ruifje. De stichting is blij met de steun van ruim honderd vrijwilligers. Zij steunen het bestuur met allerlei taken bij de activiteiten van de stichting, zoals bemannen van de koek en zopie-wagen, oliebollenactie, aanleg wandelpaden en trimbaan. Het bestuur praat even bij met deze groep over de stand van zaken betreffende de uitkijktoren, de trimbaan en andere projecten waar aan gewerkt wordt. De vrijwilligers worden om 19.00 uur verwacht.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.