Home / Rheden-Regiobode / Vrijwilligers gezocht voor Opschoondag Rheden

Vrijwilligers gezocht voor Opschoondag Rheden

RHEDEN – De Landelijke Opschoondag vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 maart. Tijdens deze opschoonactie maken mensen samen hun buurt schoon. Voor een prettige en leefbare omgeving, maar ook voor meer bewustzijn rondom zwerfafval, òf voor de gezelligheid natuurlijk. Hoe meer buren, gemeenten, bedrijven, scholen, kerken en verenigingen op 23 maart de handen ineen slaan, hoe groter het effect van de Landelijke Opschoondag gaat zijn. Rheden Schoon houdt daarom dit jaar in Rheden een Opschoon-actie. Op 23 maart van 13.30 tot 15.30 uur gaat een aantal vrijwilligers aan de slag om in een deel van Rheden zwerfafval op te ruimen. Hoe meer vrijwilligers, hoe groter het gebied dat kan worden aangepakt. Ook de gemeente Rheden helpt mee door opruim-materialen beschikbaar te stellen. Vrijwilligers worden nog volop gezocht. Aanmelden kan door te mailen naar rhedenschoon@gmail.com of te bellen naar 06-43834214. Het laatste nieuws is te vinden op de Facebookpagina RhedenSchoon.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.