Home / Nieuws / Vrijwilliger worden bij Middachten

Vrijwilliger worden bij Middachten

DE STEEG – Landgoed Middachten wordt ieder jaar druk bezocht, onder meer door schoolklassen. Voor de kinderen in die klassen ontwikkelt cultuurbedrijf RIQQ een nieuw lesprogramma over het landgoed, genaamd Reizen in de Tijd. Om dit programma op het landgoed uit te voeren zoekt Middachten vrijwilligers.

Reizen in de Tijd biedt een lesprogramma voor alle klassen op de basisschool. Middachten zoekt vrijwilligers die ervaring hebben in het werken met kinderen in de basisschoolleeftijd. Tevens zijn enthousiasme, representativiteit en communicatieve vaardigheden onmisbaar en de bereidheid tot het volgen van een training. Educatievrijwilligers moeten minimaal tien dagdelen per jaar beschikbaar zijn op doordeweekse dagen. Voor meer informatie en aanmelden kunnen belangstellenden terecht op de website of bij Jan Jansen, tel. 06-44638262 of info@middachten.nl

www.middachten.nl

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.