zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeNieuwsVrijwilliger worden bij Middachten

Vrijwilliger worden bij Middachten

DE STEEG – Landgoed Middachten wordt ieder jaar druk bezocht, onder meer door schoolklassen. Voor de kinderen in die klassen ontwikkelt cultuurbedrijf RIQQ een nieuw lesprogramma over het landgoed, genaamd Reizen in de Tijd. Om dit programma op het landgoed uit te voeren zoekt Middachten vrijwilligers.

Reizen in de Tijd biedt een lesprogramma voor alle klassen op de basisschool. Middachten zoekt vrijwilligers die ervaring hebben in het werken met kinderen in de basisschoolleeftijd. Tevens zijn enthousiasme, representativiteit en communicatieve vaardigheden onmisbaar en de bereidheid tot het volgen van een training. Educatievrijwilligers moeten minimaal tien dagdelen per jaar beschikbaar zijn op doordeweekse dagen. Voor meer informatie en aanmelden kunnen belangstellenden terecht op de website of bij Jan Jansen, tel. 06-44638262 of info@middachten.nl

www.middachten.nl

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0214588_Landhuis_Beverode_1912.jpg

Retrospectief: Landgoed en landhuis Beverode

Deze week kijken we naar een bijzonder landhuis. Het stond in Dieren op een plek die we tegenwoordig nog steeds kennen als de wijk Beverode. Tegenwoordig natuurlijk bekend van het verzorgingshuis aan de Admiraal Helfrichlaan en ook is er in Dieren de Beverodelaan. Die weg geeft in grote lijnen de

0214727_Echtpaar_Martens.jpg

Echtpaar Martens viert diamanten bruiloft

BRUMMEN - Het was een wat mistige dag, 10 november 1961, de dag dat Hennie van Heerde in het huwelijksbootje stapte met Bram Martens. "Maar we hebben een prachtige dag gehad, waar we nog steeds mooie herinneringen aan hebben", vertellen ze als ze hun 60-jarig huwelijksfeest vieren.

0215249_Wintermarkt_Brummen.jpg

Wintermarkt in de Pancratiuskerk

BRUMMEN - In de Pancratiuskerk en het naastgelegen Snuffelschuurtje 2.0 in Brummen wordt zaterdag 27 november de jaarlijkse wintermarkt gehouden. Van 10.00 tot 15.00 uur kunnen bezoekers struinen tussen de kraampjes met allerlei leuke en lekkere spulletjes. Zo zijn er adventskransen, kerststukjes en graftakken, glas- en servieswerk, breiwerk en kinderspeelgoed.

Open dag voor tennisjeugd

DOESBURG - Een flinke groep kinderen heeft vrijdag 12 november genoten van diverse spelletjes en wedstrijdjes tijdens de open dag voor de jeugd bij Tennisvereniging Doesburg. De jeugdleden hebben de introducés geweldig geholpen. Tussen alle activiteiten door was er tijd voor pepernoten en ranja. De jonge spelers maakten er op

Groot Brummens Dictee 2021

BRUMMEN - Woensdag 1 december wordt de 21e editie gehouden van het Groot Brummens Dictee. Vanaf 20.00 uur gaan taalliefhebbers de strijd met elkaar aan in de bibliotheek in Brummen. Dit jaar werd het dictee weer geschreven door de leden van de Taalmarkt. Het thema is Vergeten Woorden. Er komt

0215304_hondenpetitie.JPG

In actie voor behoud hondenlosloopgebied op Rozendaalse veld

ROZENDAAL - Nadat de afsluiting van de Kluizenaarsweg in Rozendaal werd afgewend, stapelen de donkere wolken voor hondeneigenaren zich wederom op. De provincie Gelderland heeft plannen om het Rozendaalse veld de zonering recreatiezone B te geven. Dit zou beteken dat honden niet meer los mogen lopen op het Rozendaalse Veld.