Home / Brummen-Regiobode / VOX jongerenkoor schittert tijdens Isendoorn Muziekfestival

VOX jongerenkoor schittert tijdens Isendoorn Muziekfestival

BRUMMEN / ZUTPHEN – Het jongerenkoor VOX uit Brummen was onlangs te zien op Isendoorn Muziekfestival in Zutphen. Scholieren van het eerste jaar tot en met de examenklassen konden twee avonden hun talenten laten zien. En dat deden ze volop: van sing-a-song writer tot drummer, van pianospel tot close harmony en van trompet tot diverse bandjes.Veel van de VOX-leden zitten op het Isendoorn en voor het eerst deed het jongerenkoor ook mee aan dit jaarlijkse festival. Met groot succes. Voor de pauze zongen ze het moeilijke nummer Harder, Better, Faster, Stronger van Daft Punk. Na de break was Toen Ik Je Zag van Antonie Kamerling aan de beurt. Met dit optreden heeft het jongerenkoor zeker haar visitekaartje afgegeven.
Nieuwe leden zijn welkom bij Vox.

www.voxbrummen.nl

Lees ook

Kinderen van Herman Riewald zetten oorlogsmuseum in Doesburg voort

DOESBURG – Afgelopen februari overleed Herman Riewald. De Doesburger was de oprichter van Oorlogsmuseum de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.