Home / Doesburg-Regiobode / Vossenjacht bij Scouting Doesburg

Vossenjacht bij Scouting Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 23 maart kunnen kinderen meedoen aan een vossenjacht van Isala Groep Scouting Doesburg. Tussen 11.00 en 14.00 uur kan iedereen op de driesprong in de stad een gratis vossenkaart ophalen en op zoek gaan naar de vossen in de binnenstad. Lid zijn van de scouting is niet nodig, iedereen mag meedoen. De scouting houdt deze dag in het kader van Scout it Out, een dag waarop scoutinggroepen uit heel Nederland zich laten zien in hun stad of dorp. Zij organiseren dan activiteiten voor kinderen en geven informatie over scouting. Scouting Doesburg doet hier al een aantal jaar aan mee met wisselende activiteiten in de binnenstad van Doesburg.

www.scoutingdoesburg.nl
facebook.com/scoutingdoesburg

Lees ook

Gratis boom voor grondeigenaren buitengebied Bronckhorst: Eén boom mot kun’n

GEM. BRONCKHORST – Ook dit jaar kunnen grondeigenaren in het buitengebied van Bronckhorst een gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.