Home / Brummen-Regiobode / Voorspeelmiddag HOB

Voorspeelmiddag HOB

BRUMMEN – Zondag 17 februari was de jaarlijkse voorspeelmiddag van Harmonie Orkest Brummen.Ongeveer 25 leerlingen lieten van zich horen op dwarsfluit, klarinet, trompet, slagwerk, hobo, saxofoon en hoorn. Sommigen speelden alleen, anderen in ensembles. De hoornleerlingen en docent zorgden, samen met twee slagwerkers, voor een spetterende afsluiting. Het was een gevarieerd programma, waarin maar weer duidelijk werd welke muzikale talenten het Harmonie Orkest Brummen rijk is.

Lees ook

Gemeente gaat aan de slag met dorpshart van Brummen

BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat aan de slag met met verschillende locaties in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.