Home / Rheden-Regiobode / Voorpret carnaval in Rheden

Voorpret carnaval in Rheden

RHEDEN – De Heiknüüters trappen komend weekend het Carnaval in Rheden af. Op zondag 3 maart 13.11 uur start de carnavalsoptocht vanaf het Mr. B. van Leeuwenplein en het belooft weer een mooie optocht te worden. Voorafgaand aan de optocht vanaf 12.00 uur worden de kinderen in de spotlights gezet: er is een heuse clownsschool aanwezig onder leiding van clown Frasco. De kinderen kunnen clownskunstjes leren of zich laten schminken. Na afloop krijgen ze een echt clownsdiploma. Verder is een springkussen aanwezig. Ook volwassenen kunnen hun hart ophalen voorafgaand aan de optocht. De dansgardes van Cv. De Heiknüüters verzorgen een warming up, er zijn dweilorkesten en het onvergetelijke Rheejes Vleesbreudje is natuurlijk weer verkrijgbaar.
Deelnemers aan de optocht kunnen in twee categorieën prijzen winnen: volwassenen en jeugd tot 15 jaar. De publieksprijs wordt uitgereikt aan de deelnemers die de meeste stemmen van het publiek krijgen. De aanmoedigingsprijs wordt uitgereikt door de optochtcommissie. De route van de optocht is dit jaar: start bij het Meester B. van Leeuwenplein vervolgens via de Arnhemseweg, Groenestraat, Europalaan, Mauritiusstraat, Worth Rhedenseweg (wissel), Meester B. van Leeuwenplein, Schoolweg, Groenestraat, Oranjeweg, Methorsterweg, Emmaweg, Sportlaan, Oranjeweg, Nassaustraat en de Worth Rhedenseweg weer terug naar het Meester B. van Leeuwenplein.

www.facebook.com/carnavalsoptochtrheden/

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.