Home / Alle-Regiobode / Voorlichting hoogbegaafdheid

Voorlichting hoogbegaafdheid

DOESBURG – Pedagogische Praktijk Campstede houdt op donderdag 14 maart van 20.00 tot 22.00 uur in Doesburg een bijeenkomst over hoogbegaafdheid voor ouders. Ze doet dit tijdens de landelijke week van de hoofbegaafdheid. Door te informeren wil Campstede vooroordelen en misvattingen wegnemen en ouders adviseren en ondersteunen. oogbegaafdheid komt bij 2 à 3 % van de bevolking voor. Naast een hoge intelligentie is er vaak sprake van een hoge gedrevenheid, gevoeligheid en grote behoefte aan autonomie. Wanneer deze kinderen op school onvoldoende uitdagingen krijgen, wanneer de hoogbegaafdheid of ontwikkelingsvoorsprong niet is (h)erkend krijgen ze vaak klachten en laten ze ongewenst gedrag zien, aldus Campstede. De voorlichting ‘Hoogbegaafd? Wat moet ik er mee?’ wordt gehouden in het Beinumhuis aan de Leigraafseweg 2 in Doesburg. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via e-mail. Deelname is gratis.

www.ppcampstede.nl

www.weekvandehoogbegaafdheid.nl

Lees ook

Foi,foi: Sinterkloas

Sinterkloas en zien gevolg hef altied iets aparts. Leuk veur de kinder. Tenminste zolang ze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.