Home / Belangrijk / Voorjaarsconcert Eendracht Eerbeek

Voorjaarsconcert Eendracht Eerbeek

EERBEEK – Zaterdagavond 9 maart geeft muziekvereniging Eendracht haar jaarlijkse voorjaarsconcert. De musici van het Fanfareorkest, het LEGO-orkest en het Leerlingenorkest brengen een gevarieerd en verrassend programma.

De orkesten van Eendracht staan onder leiding van Jaap Musschenga, Ilse Bies en Suzan Lutke. Onder de muzikanten bevinden zich veel jeugdleden. De gemiddelde leeftijd bij Eendracht is vrij laag. Dat komt door het actieve jeugdbeleid van de vereniging waarbij muziekonderwijs aan kinderen centraal staat. De drie orkesten brengen een programma waarin veel solisten, diverse muziekstijlen en een professionele presentatie opvallen.

Het concert vindt plaats in De Bhoele, waar plaats is voor ruim vijfhonderd muziekliefhebbers. De zaal opent om 19.30 uur, de eerste muziek klinkt om 20.00 uur. De toegang is gratis. Wie niet kan komen, kan het concert live meemaken via RTV Veluwezoom.
Ook dit jaar wordt er aan het einde van het concert een prijs verloot onder de aanwezige donateurs. Dit jaar bestaat de donateursprijs uit een dinercheque voor 4 personen bij Grandcafé De Korenmolen. De prijs wordt beschikbaar gesteld door het bedrijf Meerwaarde Totaal.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.