Home / Nieuws / Volleybalkampioenen

Volleybalkampioenen

DIEREN – De mini’s van niveau 3.1 van volleybalvereniging Auto van Oort / Rebelle in Dieren zijn in de eerste helft van het seizoen kampioen geworden. De spelers moesten even wachten op hun medaille, maar zaterdag 9 februari is het kampioenschap groots gevierd met wat lekkers en een ererondje door de zaal, inclusief een erehaag van de damesteams. Een mooie prestatie van Arda Demirci, Elize Vooren, Vajèn Pieper, Seth Liesting en Lars van Vliet, samen met hun coaches Marcel van Vliet en Mark Liesting en trainster Marleen van den Tooren.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.