Home / Brummen-Regiobode / Vogelvereniging vergadert

Vogelvereniging vergadert

Vogelvereniging vergadert

EERBEEK – Op dinsdag 2 april houdt vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek haar maandelijkse ledenvergadering in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek. De aanvang is 19.30 uur. Naast de vaste agendapunten komen ook de jaarverslagen van de NBvV en het district aan de orde. Verder zal er aandacht gevraagd worden voor de tentoonstellingen in de toekomst en de kweekresultaten. Mensen met vragen hierover, of over de vogels in het algemeen zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.