Home / Doesburg-Regiobode / Vocaal Ensemble in Drempt

Vocaal Ensemble in Drempt

DREMPT – Op zaterdag 23 maart geeft Het Vocaal Ensemble Groningen een concert in de St. Joriskerk in Drempt. Voor dit concert gebruiken de zangers muziek van Orlando di Lasso (1532-1594). Hij was een van de meest productieve componisten aller tijden en schreef onder meer 53 vier- tot achtstemmige missen, 1250 twee- tot twaalfstemmige motetten, requiems, madrigalen, chansons en koorliederen. Het Vocaal Ensemble Groningen is een projectkoor onder leiding van Wilfred Reneman dat zich richt op à capellamuziek uit Middeleeuwen en Renaissance. Het concert begint om 20.15 uur. De kerk is een half uur voor aanvang geopend. Een kaartje kost 10 euro, reserveren kan via info@vocaalensemblegroningen.nl.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.