Home / Nieuws / Vier auto’s betrokken bij aanrijding op Harderwijkerweg

Vier auto’s betrokken bij aanrijding op Harderwijkerweg

DIEREN – Op de kruising van de Harderwijkerweg met de Köllinglaan in Dieren vond vrijdagmiddag een ongeval plaats waarbij vier auto’s betrokken waren. Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur. Een zilverkleurige auto (niet op de foto) kwam vanuit de Köllinglaan en sloeg linksaf de Harderwijkerweg op richting Laag-Soeren. De bestuurder zag daarbij een donkergroene auto over het hoofd en botste daar tegenaan. Deze groene auto botste vervolgens tegen de tegemoetkomende rode auto, waarna de blauwe auto weer achterop de rode auto botste. Diverse bestuurders en inzittenden, waaronder kinderen, zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar wonderbaarlijk raakte niemand gewond.

Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.