Home / Doesburg-Regiobode / Verkoop overtollige fruitbomen

Verkoop overtollige fruitbomen

DOESBURG – De Stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur verkoopt op zaterdagen 6 en 13 april tussen 10.00 en 16.00 uur en op zondagen 7 en 14 april tussen 12.00 en 17.00 uur haar overtollige fruitbomen uit de Museumtuin ‘t Olde Ras in Doesburg. Tegen het einde van het plantseizoen wil de stichting ruimte maken voor weer nieuwe jonge bomen voor het volgend seizoen. Verkocht worden hoogstam-, halfstam- en struikvormbomen en diverse soorten bessen.
Van meerdere rassen zijn ook enkele oudere, reeds vruchtdragende bomen te koop, waaronder grillige perenbomen vanaf dertig jaar oud en diverse bijzondere appelbomen hoogstam op kluit. Dit jaar worden er bijzondere rassen verkocht zoals Alice, Anna van Zieuwent, Lents Rood, James Grieve Lired, Luntenaar , Zwijnenkeutelpeer, Pomme Rosa, Koningin Emma, Petersbirne, Doesburgse Wijnpeer en nog heel veel meer. De Museumtuin is te vinden aan de Parallelweg Den Helder 1 in Doesburg. Entree en parkeren is gratis.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.