Home / Brummen-Regiobode / Vérian Infomarkt in Bruisbeek

Vérian Infomarkt in Bruisbeek

LOENEN – Op donderdag 14 maart houdt de thuiszorgorganisatie Vérian een infomarkt in het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen. Op de infomarkt vertellen de verzorgenden en verpleegkundigen van het Vérian-team Loenen alles over de zorg die Vérian te bieden heeft. Er zullen meerdere stands zijn van verschillende zorghulpdiensten. Spar Bonder is ontvangt de bezoekers met een hapje en drankje. Tevens kan men de maaltijden proeven die de maaltijdservice van Spar Bonder aanbiedt. Daarnaast is Medpoint aanwezig, de grootste aanbieder van zorg- en welzijnproducten. De medewerkers kunnen de bezoekers adviseren over al hun mogelijkheden. Deze middag kunnen de bezoekers lekker ontspannen en zichzelf laten verwennen met een heerlijke handmassage. De infomarkt begint om 14.00 uur en sluit rond 16.30 uur. Iedereen kan vrij in en uitlopen.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.