Home / Rheden-Regiobode / Velpse slachtoffer babbeltruc

Velpse slachtoffer babbeltruc

VELP – Afgelopen week is een oudere vrouw uit Velp het slachtoffer geworden van een babbelttruc. Zij kreeg twee mannen aan de deur die zeiden een onderzoek in te stellen naar aanleiding van een inbraak in de woning van de vrouw. Een van de mannen hield de vrouw aan de praat. De ander deed gelijktijdig ‘onderzoek’ in de woning. Na het onderzoek verlieten de mannen de woning en beloofden de vrouw dat zij over een uur terug zouden komen. Dit deden zij niet en de vrouw ontdekte dat er geld en sieraden weg waren.

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.