Home / Rheden-Regiobode / Velpse slachtoffer babbeltruc

Velpse slachtoffer babbeltruc

VELP – Afgelopen week is een oudere vrouw uit Velp het slachtoffer geworden van een babbelttruc. Zij kreeg twee mannen aan de deur die zeiden een onderzoek in te stellen naar aanleiding van een inbraak in de woning van de vrouw. Een van de mannen hield de vrouw aan de praat. De ander deed gelijktijdig ‘onderzoek’ in de woning. Na het onderzoek verlieten de mannen de woning en beloofden de vrouw dat zij over een uur terug zouden komen. Dit deden zij niet en de vrouw ontdekte dat er geld en sieraden weg waren.

Lees ook

Zomerconcert kasteeltuin Middachten

DE STEEG – Op zondag 21 juli brengen Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix een programma …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.