Home / Nieuws / Velps Middagkoor zoekt versterking

Velps Middagkoor zoekt versterking

VELP – Het Velps Middagkoor is op zoek naar versterking. Leeftijd maakt niet uit, koorervaring is niet noodzakelijk, plezier in zingen wel. Onder leiding van dirigent Ton de Waal wordt een breed repertoire gezongen van klassieke liederen tot musicalnummers. Het koor treedt regelmatig op in verzorgingshuizen en geeft ieder jaar een concert. De repetitie is is op dinsdag van 14.00 tot 15.45 uur in het NPB-gebouw aan de Dr. Fabiusstraat in Velp. Geïnteresseerden kunnen vrijblijven komen luisteren, vooral mannen zijn welkom.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.